Missing Command

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help

Missing Command

Postby Ferns on Tue Feb 17, 2009 5:28 am

I installed Frostwire but can't get it to start. I went to Preferences/Main Menu, selected the Frostwire entry then Properties, and find that the Command box is empty. What would I need to type in there?
Level 1
Level 1
Posts: 34
Joined: Sat Dec 27, 2008 8:02 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.

Re: Missing Command

Postby garda on Tue Feb 17, 2009 8:13 am

You may try entering this command:
Code: Select all

Hope that helps.
User avatar
Level 5
Level 5
Posts: 746
Joined: Sat Aug 30, 2008 2:55 am
Location: /root

Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests