Problem with BRASERO in Gloria

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help

Problem with BRASERO in Gloria

Postby kei84 on Mon Jun 01, 2009 6:36 pm

I`m having a little problem with Brasero im Gloria.

I made a fresh install of Gloria and I can`t make a copy of a disk using Brasero. It copies all the content to the tmp folder but when starts the burning process it fails.

I can burn iso, dvd, audio CD or data CD with no problem. I just can`t copy. It an annoying problem. Could this be a bug of Brasero with Gloria?

I already tried copying with all the plugins disabled but it doesn`t work.

Can someone help me?

PS: it was working fine in Felicia
kei84
Level 3
Level 3
 
Posts: 186
Joined: Tue Apr 14, 2009 8:54 pm
Location: Brazil

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Problem with BRASERO in Gloria

Postby markcynt on Mon Jun 01, 2009 8:52 pm

I don't know much about Brasero but I just made a disk to disk copy and it came out fine.

Edit: I just tried to make a data CD and it failed on me.
Image
P5N-E SLI, Core2Duo E6850 3GHZ X 2
2 GB DDR2 800MHZ
EVGA 8800GTS 320MB
2x320GB Hitachi
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
User avatar
markcynt
Level 6
Level 6
 
Posts: 1131
Joined: Sun May 17, 2009 10:53 am
Location: Lakeland Florida

Re: Problem with BRASERO in Gloria

Postby exploder on Mon Jun 01, 2009 9:02 pm

Have you updated Brasero?
exploder
Level 15
Level 15
 
Posts: 5918
Joined: Tue Feb 13, 2007 10:50 am
Location: HartfordCity, Indiana USA

Re: Problem with BRASERO in Gloria

Postby kei84 on Mon Jun 01, 2009 10:42 pm

Hey Exploder.
Thanks for yoour reply.

No, I using Brasero 2.26.1 that came with Gloria by default.
Do you think I should upgrade? Cause I far as I know the 2.27 series are not stable yet and I didn`t hear very nice comments about them.
kei84
Level 3
Level 3
 
Posts: 186
Joined: Tue Apr 14, 2009 8:54 pm
Location: Brazil

Re: Problem with BRASERO in Gloria

Postby kei84 on Thu Jun 04, 2009 9:42 pm

I`m still having this issue with Brasero. I can`t copy CD/DVD.

I don`t wanna install another app just because of this. I can burn CD/DVD with no problem using Brasero.

Is there anyone having the same issue in Gloria?
kei84
Level 3
Level 3
 
Posts: 186
Joined: Tue Apr 14, 2009 8:54 pm
Location: Brazil

Re: Problem with BRASERO in Gloria

Postby ksee on Thu Jun 04, 2009 10:11 pm

Cannot duplicate. working ok here.
User avatar
ksee
Level 1
Level 1
 
Posts: 45
Joined: Thu Feb 22, 2007 2:00 pm

Re: Problem with BRASERO in Gloria

Postby exploder on Thu Jun 04, 2009 10:11 pm

Try turning off the plugins and see if that helps. I had to turn them off because I was getting errors.
exploder
Level 15
Level 15
 
Posts: 5918
Joined: Tue Feb 13, 2007 10:50 am
Location: HartfordCity, Indiana USA

Re: Problem with BRASERO in Gloria

Postby kei84 on Fri Jun 05, 2009 9:57 am

I already tried copying with all the plugins off. But it still doesn`t work.
kei84
Level 3
Level 3
 
Posts: 186
Joined: Tue Apr 14, 2009 8:54 pm
Location: Brazil

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests