OpenOffice.org style problem in Gloria

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

OpenOffice.org style problem in Gloria

Postby ayonkhan on Wed Jun 03, 2009 11:23 am

I am running Gloria. For some reasons I had to uninstall OpenOffice.org. After that I reinstall OpenOffice.org from repository. But when I reinstall it won't follow the theme style (shiki-mint comes with Linux Mint 7 by default) that I am using. I mean OOo don't have the the style of my theme. Especially selecting items & input boxes. Here I attached two screenshots. Before I uninstall OOo it looked like the picture # 02 (talking about drop-down menu, theme etc.) which is given below. But now it looks like something Windows Classic style. Note that rest of all applications are working well with the theme style.


Image
Picture # 01 (OpenOffice.org Word Processor)

Image
Picture # 02 (Mozilla Firefox)
=> FOSS Addict | Linux Enthusiast | KDE Fan
=> Linux Mint 14 KDE @ Desktop & HP ProBook 4530s
Image
Image
User avatar
ayonkhan
Level 2
Level 2
 
Posts: 50
Joined: Tue May 05, 2009 3:33 pm
Location: ÜT: 23.736984,90.388513

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: OpenOffice.org style problem in Gloria

Postby ayonkhan on Wed Jun 03, 2009 11:51 am

openoffice.org-gnome solved my problem. :D
=> FOSS Addict | Linux Enthusiast | KDE Fan
=> Linux Mint 14 KDE @ Desktop & HP ProBook 4530s
Image
Image
User avatar
ayonkhan
Level 2
Level 2
 
Posts: 50
Joined: Tue May 05, 2009 3:33 pm
Location: ÜT: 23.736984,90.388513


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: capivara, Google Adsense [Bot], niowluka, tdockery97 and 20 guests