Anyone here used Remastersys?

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

Anyone here used Remastersys?

Postby jaqian on Fri Oct 30, 2009 9:54 am

I has anyone here used Remastersys to make their own distro?

Reason I ask is I have a laptop that has a strange chip (Via C3 Nehemiah ) and it will not use any kernel after 2.6.20-16-lowlatency , which I had used in Freespire. This is a kernel bug and has been reported by others. However I still cannot install any modern distro.

What I'd like to do is remaster Mint7 but use the kernel mentioned above. Its either this or go back to using winXP as Freespire is dead thanks to Xandros.

Thanks,
Rob
.
..
...
Computers: Desktop> Dell Dimension 8400 | Netbook> MSI U135DX
Distros: Mint LXDE 11

--------------------------------------------------------
Camera: Sony Alpha α100 (Silver) | Minolta 50mm f1.7
jaqian
Level 2
Level 2
 
Posts: 68
Joined: Tue Jun 30, 2009 8:25 am
Location: Dublin, Ireland

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Anyone here used Remastersys?

Postby exploder on Fri Oct 30, 2009 10:03 am

Changing kernels has an effect on Remastersys... You might give Mondo Recovery or Clonezilla a try. You need to log on as root for Mondo to create a usable backup. I understand your circumstances. Whatever you use, test your back up in Virtualbox to be certain you are successful.
exploder
Level 15
Level 15
 
Posts: 5876
Joined: Tue Feb 13, 2007 10:50 am
Location: HartfordCity, Indiana USA

Re: Anyone here used Remastersys?

Postby jaqian on Fri Oct 30, 2009 10:54 am

Thanks exploder I'll have a look at them.
.
..
...
Computers: Desktop> Dell Dimension 8400 | Netbook> MSI U135DX
Distros: Mint LXDE 11

--------------------------------------------------------
Camera: Sony Alpha α100 (Silver) | Minolta 50mm f1.7
jaqian
Level 2
Level 2
 
Posts: 68
Joined: Tue Jun 30, 2009 8:25 am
Location: Dublin, Ireland


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: coffee412, NoizePixel and 29 guests