Gizmo5 ALSA ng & OSS speaker only

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

Gizmo5 ALSA ng & OSS speaker only

Postby Branta on Thu Jan 07, 2010 12:30 am

Linux Mint 8, codename "Helena"

No mickcrophone audio or Blast from sending Gizmo5 to receiving Gizmo5.

Microphone and headset are good . . . have tried 3 other headsets with no joy.

Installed with Synaptic.

Gizmo5 rings on connect (internally generated) . No audio from Blast or microphone input heard on receiving Gizmo5.

No speaker audio with ALSA as evidenced with no sound after Gizmo5 system connect.

Hear system connect tone with OSS but no microphone or Blast audio is received.

Sound chip VIA 8235 (if I remember correctly).

What should I do?


---
Bob
Branta
Level 2
Level 2
 
Posts: 83
Joined: Sat Apr 28, 2007 10:00 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Gizmo5 ALSA ng & OSS speaker only

Postby Husse on Sat Jan 09, 2010 7:53 am

What should I do?

You could start by rewriting this so it is possible to understand - most forum members have never used or even heard of Gizmo5
So please describe what you have done and what does not work and what works
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Gizmo5 ALSA ng & OSS speaker only

Postby Husse on Sat Jan 09, 2010 8:36 am

I think you should change your email address in the forum - it's not accepted by the ISP
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests