Fast Playing Youtube Videos.

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read this

Fast Playing Youtube Videos.

Postby Sophaya on Fri Jul 27, 2012 4:09 pm

I've just installed Mint 13, and everything seems to be up and running, however youtube videos will frequently start and play through at a very fast rate. Unlike the other threads, I do get sound, I've looked at my settings and I'm using the analogue stereo output, the HDMI output doesn't work and I've disabled it, no change.

I'm using Chrome browser, and the built in flash player. Is there any information I can supply to help analyse the problem? So far I haven't been able to reproduce the problem on Firefox.
Sophaya
Level 1
Level 1
 
Posts: 13
Joined: Thu Jul 19, 2012 6:40 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Fast Playing Youtube Videos.

Postby Lone Fox on Sun Jul 29, 2012 4:13 pm

I'm getting the same issue, except no sound (for youtube videos).

I tried removing flash in Software Manager, and re-installing but that didn't work
I tried removing flash and then re-installing firefox, then instal flash
I went to my mozilla /profile folder and deleted everything, re-installed flash, but still no luck

I'm new to Linux so I'm not sure if that was a good way to go about this issue.

I realize this thread is 2 days old without a reply, so I assume I'm lost for this cause. Tried Ubuntu for a week before switching over to Mint (MATE).. grrr, I'll proabably be heading back to Windows :(
Lone Fox
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Sun Jul 29, 2012 3:36 pm

Re: Fast Playing Youtube Videos.

Postby vitorcoxta on Sat Aug 11, 2012 7:24 am

I'm having this problem too... Any solution?
vitorcoxta
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 11, 2012 7:16 am

Re: Fast Playing Youtube Videos.

Postby dagon on Sat Aug 11, 2012 10:30 am

Hi!

Check that:
Menu > Control Centre > Hardware > Sound > Output
is set to "Internal Audio Analog Stereo" and not HDMI
http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=47&t=108468&p=610369&hilit=youtube#p610369
Image
User avatar
dagon
Level 7
Level 7
 
Posts: 1690
Joined: Mon Dec 06, 2010 4:33 am
Location: Kungälv, Sweden

Re: Fast Playing Youtube Videos.

Postby nomko on Fri Aug 17, 2012 8:13 am

ASUS P5KPL-AM SE*Intel Core2 Quad CPU Q8200*4 GiB ram*nVidia GeForce 9500GT*Realtek RTL8101/8102E*Optiarc DVD-RW AD-7200A*HDD:Samsung HD501LJ/HD103SI*Sitecom X5-N600 Router (WLR-5100)*Mint 16

Copy.com

I don't need Google, my wife knows everthing!
User avatar
nomko
Level 7
Level 7
 
Posts: 1935
Joined: Sat Feb 25, 2012 7:28 pm
Location: The Hague, The Netherlands

Re: Fast Playing Youtube Videos.

Postby stevegs05 on Sun Sep 09, 2012 2:17 pm

i managed to fix that sync (audio and video fast replay) problem on CONTROL CENTER/ ADDITIONAL DRIVERS you guys have to activate your GPU cards in order to use it properly, and get your GPU drivers updated. then you have to re-start and done. it get fixed.
im new on linux mint 13 (maya) but i found that is really great system and if you really want to fix any problem you got to read a lot and try different way to get the job done.
i hope this advice help any other users like me. greetings
Always fresh but never Frost!
User avatar
stevegs05
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 09, 2012 2:05 pm

Re: Fast Playing Youtube Videos.

Postby DevonPiper on Tue Aug 27, 2013 5:30 am

Hi,
I have to use the fast youtube video's....
It's very easy to use...
I like it very much...
DevonPiper
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 27, 2013 5:24 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Sound, Multimedia, & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests