Flash installed but not showing

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read this

Flash installed but not showing

Postby Andy Mack on Wed Apr 09, 2008 1:53 pm

Just done an update before and just now went to youtube and says i need to install flash. Synaptic shows it was installed. Tried reinstalling it but the flash installer dont show up in synaptic, other one does, installed that but youtube asks to install it again.

Tried a few other flash sites and they ask too.

I've only installed rhythmbox and thats it.

Any ideas?

Thanks
Andy
Andy Mack
Level 3
Level 3
 
Posts: 118
Joined: Thu Feb 14, 2008 8:11 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Flash installed but not showing

Postby Husse on Thu Apr 10, 2008 5:36 am

It's called something like "flash-nonfree-plugin" and you find it in synaptic if it's installed
I checked the dependencies of Rythmbox and it was not obviously interfering with flash
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19703
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Flash installed but not showing

Postby stevenofnine on Thu Apr 10, 2008 2:50 pm

I actually went to Adobe, and followed their *Nix install. Worked perfectly. However, only with Firefox. Galeon and Epiphany still don't work properly for me. Opera doesn't work, either, but Opera's got all sorts of problems beyond that, anyway.

I can't get Konqueror to show flash, under Mint Gnome, no matter what I do, even with Klash installed.
Image
User avatar
stevenofnine
Level 2
Level 2
 
Posts: 67
Joined: Thu Mar 13, 2008 5:12 pm

Re: Flash installed but not showing

Postby Andy Mack on Thu Apr 10, 2008 3:30 pm

Was having no luck till trying from their site to install, works but it's a bit sluggish, not to worry though.
Andy Mack
Level 3
Level 3
 
Posts: 118
Joined: Thu Feb 14, 2008 8:11 pm

Re: Flash installed but not showing

Postby stevenofnine on Thu Apr 10, 2008 10:45 pm

There's an update to the flash in the repository. I installed it, and everything's working. Just came online today.

Try loading that, see if it helps.
Image
User avatar
stevenofnine
Level 2
Level 2
 
Posts: 67
Joined: Thu Mar 13, 2008 5:12 pm

Re: Flash installed but not showing

Postby GoustiFruit on Fri Apr 11, 2008 4:52 am

For Opera, just check in the plugins paths if flash is not refered twice; usually there is a "netscape" path that you just have to remove...
User avatar
GoustiFruit
Level 4
Level 4
 
Posts: 253
Joined: Wed Sep 12, 2007 11:07 am

Re: Flash installed but not showing

Postby bemental on Thu Jun 12, 2008 3:42 pm

I'm still having trouble with some videos in Firefox as well.

A shame, I really wish it would work!
bemental
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Thu Jun 12, 2008 2:56 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Sound, Multimedia, & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests