stuttering audio in mint 15, help please.

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read this

stuttering audio in mint 15, help please.

Postby mammoth on Mon Sep 23, 2013 1:32 pm

i have a zotac motherboard in my htpc with onboard gforce 9300 and nforce 730i chipset. after installation everything seems to be working except the sound. i am using the hdmi output from my motherboard and the sound stutters in every application i have tried. that includes youtube, vlc player and even the soundcard settings test page. i have done all the automatic updates and tried a few fixes i found on the net but none of them have worked, in fact most the fixes i tried ended up disabling the audio altogether.

i've just done a full re-install so that i'm back at square one, in the hope that someone can help a newb out to get this sorted.

cheers
mammoth
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 23, 2013 1:25 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: stuttering audio in mint 15, help please.

Postby mammoth on Mon Sep 23, 2013 1:46 pm

well, after my 3rd reinstall the audio seems to be working fine, which is weird. i haven't done anything different but everything appears fine now.
but my boot screen has changed from the mint logo to just some blocky text that says linux mint 15. no idea what the hell is going on now :/
mammoth
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 23, 2013 1:25 pm


Return to Sound, Multimedia, & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: moores1953 and 7 guests