Flash Buttons not working (youtube, iplayer...)

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read this

Flash Buttons not working (youtube, iplayer...)

Postby Carl on Tue Feb 02, 2010 9:53 pm

For some reason when I click buttons on flash videos they won't work :? it will work for maybe the first 5 min but then they will stop working I have this problem with both firefox and opera. with websites like youtube which have keyboard shortcuts enabled for flash I can hit the spacebar and this will pause/play the film even when clicking the buttons will not =[

I've removed and then reinstalled flash to see if it fixed the problem but it didnt :wink:

I'm using Mint KDE CE RC1
[AMD Sempron 145 2.8GHz + Unlocked 2nd Core|ATI Radeon™ HD3000 Graphics|4GB DDR3|Biostar A780L3L]
Image
User avatar
Carl
Level 5
Level 5
 
Posts: 667
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:20 pm
Location: West Sussex, UK

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Flash Buttons not working (youtube, iplayer...)

Postby remoulder on Wed Feb 03, 2010 10:37 am

You do understand that the RC bit in the last line of your post means that there may still be bugs in the release? :) Can you repost this to the KDE RC bug thread please.
[Edit] your original post and add [SOLVED] once your question is resolved.

“The people are my God” stressing the factor determining man’s destiny lies within man not in anything outside man, and thereby defining man as the dominator and remoulder of the world.
User avatar
remoulder
Level 17
Level 17
 
Posts: 7667
Joined: Fri May 09, 2008 1:14 pm

Re: Flash Buttons not working (youtube, iplayer...)

Postby Carl on Wed Feb 03, 2010 1:03 pm

remoulder wrote:You do understand that the RC bit in the last line of your post means that there may still be bugs in the release? :) Can you repost this to the KDE RC bug thread please.


I know but I assumed it was probably me rather than the computer :lol: , also flash is a very common piece of software and so I thought that it would be more likely someone else would have probably come across this problem before me :o
[AMD Sempron 145 2.8GHz + Unlocked 2nd Core|ATI Radeon™ HD3000 Graphics|4GB DDR3|Biostar A780L3L]
Image
User avatar
Carl
Level 5
Level 5
 
Posts: 667
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:20 pm
Location: West Sussex, UK


Return to Sound, Multimedia, & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests