Microtek Scanmaker X6EL w/Adaptec AVA-2902 SCSI

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Microtek Scanmaker X6EL w/Adaptec AVA-2902 SCSI

Postby kwisher on Thu Mar 20, 2008 9:36 pm

Hello All,

I'm having some problems getting this hardware to work with Mint. From what I have been able to find so far is that the scsi card is not installed/loaded. Can someone give or point me to a how-to on how to get this scsi adapter working?

TIA
The instructions suggested Windows XP or better, so I installed Linux :)
User avatar
kwisher
Level 5
Level 5
 
Posts: 635
Joined: Wed Mar 05, 2008 12:54 pm
Location: Greentown, Indiana USA

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Microtek Scanmaker X6EL w/Adaptec AVA-2902 SCSI

Postby kwisher on Fri Mar 21, 2008 4:44 pm

I believe the SCSI card is loaded. When I issue the command /sbin/lsmod, I see the following in the listing : scsi_transport_spi 25472 1 aic7xxx. But when I start Xsane there is no scanner detected.
The instructions suggested Windows XP or better, so I installed Linux :)
User avatar
kwisher
Level 5
Level 5
 
Posts: 635
Joined: Wed Mar 05, 2008 12:54 pm
Location: Greentown, Indiana USA

Re: Microtek Scanmaker X6EL w/Adaptec AVA-2902 SCSI

Postby kwisher on Fri Aug 15, 2008 8:43 pm

Can anyone help me find a solution to getting my scanner working?
The instructions suggested Windows XP or better, so I installed Linux :)
User avatar
kwisher
Level 5
Level 5
 
Posts: 635
Joined: Wed Mar 05, 2008 12:54 pm
Location: Greentown, Indiana USA


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: eanfrid and 16 guests