Weird Sound Problem

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Weird Sound Problem

Postby coolcat50 on Sun Apr 20, 2008 7:14 pm

Well, I recently started migrating from Windows Vista to Linux Mint 4.0 Daryna and I have had few problems. One problem was WiFi, but I got that fixed. Well my sound acts funny. It works just fine. My headphones though act strangely. They work just fine, it's just that my speakers still output sound when I have headphones plugged in. So they are playing in unison. I want to be able to use my headphones with my speakers being muted. How do I do this?
coolcat50
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 16, 2008 7:04 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Weird Sound Problem

Postby Husse on Mon Apr 21, 2008 6:13 am

If you told us what hardware you use it is much easier to answer your question - now I can't answer as I don't have the facts.....
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Weird Sound Problem

Postby coolcat50 on Mon Apr 21, 2008 5:04 pm

Well, I believe I have a Conexant Sound Card and I am using the ALSA driver. I cannot remember the brand of my headphones, but they run through an audio jack.
coolcat50
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 16, 2008 7:04 pm


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests