Sound doesn't work any more

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read how to get help

Sound doesn't work any more

Postby ml2 on Sat May 03, 2008 6:17 am

I had a motherboard with built in sound - but the sound did not work. Neither did it work in Windows. So I bought a separate sound card that did work right away. In both Windows and LinuxMint.
Now it does not work in LinuxMint any more. Once it didn't work and I was able to change some settings to get it to work. Not any more.

In sound settings box, I have set this card to be the player for sound events, music and audio. There is a test button there and when I press that - there is sound. Some loud beep. But in Totem or Kaffeine - nothing.

Frustrating.
ml2
Level 2
Level 2
 
Posts: 59
Joined: Sun Dec 03, 2006 2:29 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Sound doesn't work any more

Postby Husse on Sat May 03, 2008 6:59 am

Yes and it's frustrating when you do not include anything about your hardware or which version of Mint you use
Please, please include that - how are we to answer you if you don't?
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19703
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Sound doesn't work any more

Postby ml2 on Sat May 03, 2008 10:18 am

Husse wrote:Yes and it's frustrating when you do not include anything about your hardware or which version of Mint you use
Please, please include that - how are we to answer you if you don't?


I'm sorry I asked. I'll go to another forum, thank you.
I know the information is important, but not everybody knows where to find it and how to express it.
ml2
Level 2
Level 2
 
Posts: 59
Joined: Sun Dec 03, 2006 2:29 pm


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests