Audio, Video Issues on tx2500

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Audio, Video Issues on tx2500

Postby brokenlex on Sat Jan 17, 2009 3:11 am

I recently installed linux mint on one of my older laptops (mx6445) to test it out, it worked flawlessly. 720p video playback was smooth without the cpu ever rising, all the driver works, everything worked like its supposed to be.

Amazed by how great it was, I decided to install it on my main machine, the tx2500 series from hp. I came across a few problems after installing:

Whenever I play a video, the media player flashes, and there is no audio (somewhat). The speaks beeps when I press the backspace button during login screen, but there is no audio coming from the speaker during video playback.

*I havent tested the video playback before installing the "restricted drivers", so im unsure if thats the case or not.

any help would be appreciated.

Here are my spects -
2.00 GHz AMD Turion X2 RM-70 Dual-Core Mobile Processor
ATI Radeon HD 3200
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... odeUrl=tru
brokenlex
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 17, 2009 2:47 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Audio, Video Issues on tx2500

Postby hotweiss on Sat Jan 17, 2009 3:22 am

The video bug has been confirmed:

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+sour ... bug/293118

I think you can fix it by turning compiz off.
hotweiss
Level 4
Level 4
 
Posts: 204
Joined: Mon Jan 21, 2008 3:12 am
Location: Warsaw, Poland


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 13 guests