Targus Docking Station

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Targus Docking Station

Postby wobf58 on Thu Jan 22, 2009 1:00 am

I just bought a new Targus Docking Station with an express card connection. The USB ports are working just fine but not the vga and network port. I am working with Linux Mint 6. Any ideas what I have to do in order to get that to work???
Laptop: DELL E6500 with LED backlight
CPU: Intel Core 2 Duo P8700
RAM: 4096MB (2048x2) DDR2 800
NVIDIA Quatro NVS160M 256 MB / 320 GB HDD/
wobf58
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Wed Jan 07, 2009 9:22 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Targus Docking Station

Postby Husse on Fri Jan 23, 2009 6:53 am

Probably depends on your laptop - which one is it?
This is a support question - topic moved
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Targus Docking Station

Postby wobf58 on Sat Jan 24, 2009 12:20 am

It's a MSI laptop with an AMD CPU. Might be the AMD is the issue since I have read that laptops with AMD often have problems with sound and that fits with my laptop too. On all distributions what I have tried so far, the volume of the speakers is pretty low. Where GNOME are always a bit better than KDE. I might get myself a new laptop soon anyway. One with an Intel CPU. That might help.
Laptop: DELL E6500 with LED backlight
CPU: Intel Core 2 Duo P8700
RAM: 4096MB (2048x2) DDR2 800
NVIDIA Quatro NVS160M 256 MB / 320 GB HDD/
wobf58
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Wed Jan 07, 2009 9:22 pm


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests