Mouse Acceleration Speed Keeps Decreasing - Mint 7

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Mouse Acceleration Speed Keeps Decreasing - Mint 7

Postby tangogolfsierra on Mon Jun 01, 2009 11:57 pm

LinuxMint 7, amd dual core 64/ 5200, 4 GB (only 3 available since it's 32-bit), 512 MB ATI, sata HDD

I have set the mouse acceleration to the speed I like, however, each time I reboot or shutdown (power off) and start back up the mouse speed goes back to the orginal (install default) speed. I didn't have this problem with Mint 6 or 5.

I have found a workaround, but I'm wondering if this is a glitch or just an anomoly on my box. The work around is to set it back to the lowest setting (slider all the way to the left), shutdown, then re-adjust the mouse when I boot up. Annoying.

Does anyone know if they are going to release a 64-bit Mint 7. I want to use all my memory so I can use VirtualBox.

Thanks

T
tangogolfsierra
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 01, 2009 11:37 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Mouse Acceleration Speed Keeps Decreasing - Mint 7

Postby Husse on Wed Jun 03, 2009 2:13 pm

I cant remember seeing that mouse problem before
What sort of mouse is it? And what kind of hardware do you have?
There will be a 64 bit version of all versions of the main edition - might appear any day now
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests