Mint 7 and sound problem SB Live 5.1

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Mint 7 and sound problem SB Live 5.1

Postby marfa on Mon Jun 22, 2009 3:47 am

Hi everyone,

First of all, thanks to all the people involved developing this fantastic distro. It really is elegant and simple.

I have recently installed the distro and I have, at this moment, a problem with the sound...there is no soud at all. I have a Soundblaster Live 5.1 sound car. I have been searching in all the forums about but I could not find the fix.

Please, if anyone knows the trick...

Thanks in advance,
marfa
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 22, 2009 3:42 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Mint 7 and sound problem SB Live 5.1

Postby Husse on Mon Jun 22, 2009 2:41 pm

The SB Live 5.1 works in Mint - I have answered several questions about it
Use the google search on the start page instead of the forum search
I have so many posts now to answer that I have to leave it at that
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Mint 7 and sound problem SB Live 5.1

Postby marfa on Tue Jun 23, 2009 4:53 am

Thanks Husse for your comments.

Finally I have solved the problem...it was my fault: I had the jack connected to the wrong input, I changed to the right one and it works...sorry :oops:

Anyway, thanks for you interest to help.

Cheers,
marfa
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 22, 2009 3:42 am


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests