Restoring ALSA?

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Restoring ALSA?

Postby jlr1701 on Wed Jul 22, 2009 1:10 pm

Hey everybody,

Hope this is the correct forum for this topic!

I followed the advice given in the link below to get my Sound Blaster X-Fi sound card working with OSS. The instructions involved blacklisting the ALSA drivers. What I'm wondering is if there is a way to restore ALSA on my system without doing a format/reinstall? I'd like to do that since I have discovered an ALSA driver that may work with (and fully support!) my X-Fi card.

https://help.ubuntu.com/community/OpenSound

Thanks,

Jeff
Asus Sabertooth X79 mobo/i7-3930k/Cooler Master Hyper 212 EVO/32GB Corsair Vengeance DDR3 RAM/Nvidia GTX670/Crucial 128GB SSD/Samsung 540GB SSD/ 2 1TB WD hard drives
User avatar
jlr1701
Level 4
Level 4
 
Posts: 235
Joined: Mon Jul 13, 2009 3:22 am
Location: Anchorage, AK

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Restoring ALSA?

Postby Husse on Thu Jul 23, 2009 5:35 pm

I had a quick look at that thread, but I did not see anything about blacklisting
However to "un-blacklist" all you have to do is to remove the blacklist line you once added
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19703
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: mintoreo, roders and 18 guests