Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Postby Cunfuzzled on Fri Jan 22, 2010 7:06 pm

I should first say that I couldn't even install linux mint 8 with my 8400 as the default video card. Installation would simply freeze. I couldn't even get the live dvd to work. Ok, I installed the nvidia accelerated graphics driver version 185, tried booting after I set my nvidia card as the main graphics card in BIOS, and I get the linux mint symbol, but after a second it goes away and I get a black screen. It works just fine without drivers with my integrated 64mb video card, but I LOVE games. But windows is a pain. Any ideas?
Cunfuzzled
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 22, 2010 6:45 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Postby Cunfuzzled on Fri Jan 22, 2010 7:38 pm

Haha, I just realized that there were sub forums specifically for video cards... mods can move this topic if needed :) (lol like you need my permission ^-^)
Cunfuzzled
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 22, 2010 6:45 pm

Re: Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Postby Cunfuzzled on Sat Jan 23, 2010 4:07 pm

This is a repeat of the ubuntu forums... Windows it is! I would have more luck creating a hackintosh from scratch with no help compared to trying to get video card help for Linux or Ubuntu.
Cunfuzzled
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 22, 2010 6:45 pm

Re: Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Postby richyrich on Sat Jan 23, 2010 4:31 pm

too bad . :( . you didn't take the time to read the little pink box at the top " Forum rules . . before you post read this" . . you may have recieved some support from a member/volunteer . . :(
User avatar
richyrich
Level 13
Level 13
 
Posts: 4635
Joined: Mon May 04, 2009 8:31 pm


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot], xriss and 15 guests