[SOLVED] Ctrl button stopped working

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

[SOLVED] Ctrl button stopped working

Postby Jojje on Sun Feb 14, 2010 12:14 pm

Hello!
Some week ago all short cuts involving the Ctrl button stopped working.
So I can't use Ctrl+S to save for instance or Ctrl+I to make something italic.
This is quiet annoying I have discovered, I use it a lot.
I am not sure but it could have been sometime when I changed keyboard layout to my own language, Swedish.

Does anybody have any clue here?

Cheers!
Jojje
Last edited by Jojje on Sun Feb 14, 2010 3:59 pm, edited 2 times in total.
Jojje
Level 1
Level 1
 
Posts: 18
Joined: Tue May 05, 2009 6:52 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Ctrl button stopped working

Postby rich_roast on Sun Feb 14, 2010 12:29 pm

Setting compiz functions to use ctrl only can cause this; see this thread: link
User avatar
rich_roast
Level 6
Level 6
 
Posts: 1136
Joined: Sat Sep 05, 2009 4:37 pm

Re: Ctrl button stopped working

Postby Jojje on Sun Feb 14, 2010 3:58 pm

rich_roast wrote:Setting compiz functions to use ctrl only can cause this; see this thread: link


Thanks a lot!
I did not found that post before.
The problem is now solved, following your advice. It was as you said a function i Compiz that were set to be activated by only the Ctrl button. Or more accurately Ctrl + <Multikey>. But in the settings only Ctrl is highlighted.

Cheers!
Jojje
Jojje
Level 1
Level 1
 
Posts: 18
Joined: Tue May 05, 2009 6:52 pm


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: dsavovic25, Vrong and 16 guests