Configure Logitech video cam

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read this

Configure Logitech video cam

Postby vinoman on Fri Feb 29, 2008 6:44 pm

How do you configure a Logitech QuickCam Chat video cam? I never used one before and I wanted to use it with Skype.

I'm running Mint 4.0 on a Compaq vt3000 laptop.

Thanks :)
vinoman
Level 5
Level 5
 
Posts: 513
Joined: Wed Sep 05, 2007 8:46 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Configure Logitech video cam

Postby Husse on Sat Mar 01, 2008 11:45 am

You configure within Skype
At least my version of Skype has config for video
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19714
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Configure Logitech video cam

Postby vinoman on Mon Mar 03, 2008 9:29 am

Thank you.
vinoman
Level 5
Level 5
 
Posts: 513
Joined: Wed Sep 05, 2007 8:46 am

Re: Configure Logitech video cam

Postby ilanesh on Wed Mar 12, 2008 9:38 am

well I have the same camera, but skype has no configuration in linux for webcam, only in windows, so video is horrible and dark, no good at all. so how to configure brightness?
Help.
ilanesh
Level 1
Level 1
 
Posts: 9
Joined: Tue Dec 04, 2007 4:56 am


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 22 guests