Trouble with tc4400

Questions about WIFI networks and devices
Forum rules
Before you post please read this

Trouble with tc4400

Postby BaconLT on Mon Jun 02, 2008 3:22 pm

Mint works flawlessly on my HP Compaq tc4200 laptop, however installing it on my friend's tc4400 gives us trouble. The wireless card doesn't seem to be detected. Anyone else having similar problems?
BaconLT
 

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Trouble with tc4400

Postby Acid_1 on Mon Jun 02, 2008 3:27 pm

Are you using elyssa? If it's a broadcom, try using this, it should work then.

viewtopic.php?f=42&t=12635
Website: Forkwhilefork
User avatar
Acid_1
Level 5
Level 5
 
Posts: 817
Joined: Thu Nov 01, 2007 11:12 pm
Location: Saskatchewan, Canada

Re: Trouble with tc4400

Postby baconlt on Mon Jun 02, 2008 6:13 pm

Acid_1 wrote:Are you using elyssa? If it's a broadcom, try using this, it should work then.

viewtopic.php?f=42&t=12635


I'm using Elyssa, but my card's not a broadcom. It's a:
Intel Corporation PRO/Wireless 3945ABG Network Connection (rev 02)

Strangely, the network manager detects wifi ap's but won't connect. Also, the wireless light on my laptop isn't lit.
baconlt
 

Re: Trouble with tc4400

Postby baconlt on Mon Jun 02, 2008 6:39 pm

as far as I can tell, this should work out of the box. I can't figure out why the blue wifi light is off, but it can detect access points and then not connect to them.
baconlt
 

Re: Trouble with tc4400

Postby Acid_1 on Tue Jun 03, 2008 11:15 am

Take a look at some of these:

http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-246676.html

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+sour ... bug/200279

I am pretty sure that that is a broadcom chipset. In anycase, can someone who knows for sure confirm that?
Website: Forkwhilefork
User avatar
Acid_1
Level 5
Level 5
 
Posts: 817
Joined: Thu Nov 01, 2007 11:12 pm
Location: Saskatchewan, Canada


Return to Wireless

Who is online

Users browsing this forum: jermainered and 8 guests