Can I install plasma 5?

Forum rules
Before you post please read this

Can I install plasma 5?

Postby ldorigo on Thu Aug 14, 2014 6:13 am

Hello,

Can I install plasma 5 on my Mint KDE 17 or will it screw things up?

Thank you!!

Luca
ldorigo
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 14, 2014 6:02 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Can I install plasma 5?

Postby rbrick49 on Thu Aug 14, 2014 8:48 am

yes my friend you can install neon and may I wish you the best of luck.I installed it from upubuntu website which gives you the ppa,it worked well but now after many updates all I get is a black screen and no answers fom kde
asrock extreme 4 motherboard,Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz,32 gb ram,asus xonar d2x sound card,g930 headset ,hp 23 inch monitor,external speakers,sda fedora 20 ,sdb opensuse 13.1,sdb data,sdc sabayon 1407,sde linuxmint 17 kde.
rbrick49
Level 1
Level 1
 
Posts: 31
Joined: Wed Oct 05, 2011 6:21 pm

Re: Can I install plasma 5?

Postby 741cc on Thu Aug 14, 2014 9:36 am

rbrick49
...it worked well but now after many updates all I get is a black screen...


Same here. Definately only to play with on a spare machine for now.
741cc
Level 3
Level 3
 
Posts: 153
Joined: Mon Sep 03, 2012 8:00 am

Re: Can I install plasma 5?

Postby colyn on Fri Aug 15, 2014 11:35 pm

Neon is still in beta a a ways from being stable. I would only recommend installing to a test machine..

I had it installed on a test machine but recently removed it since it is so unstable..

Stick with what you currently have till KDE5 is stable..
User avatar
colyn
Level 6
Level 6
 
Posts: 1222
Joined: Sat Aug 14, 2010 1:37 pm
Location: ¿ǝɯ ǝǝs ɐʎ ʇ,uɐƆ ˙ǝɹǝɥ ʇɥƃᴉɹ ɯ,I

Re: Can I install plasma 5?

Postby romanyacik on Sat Aug 16, 2014 7:19 pm

I'm having the same problem with a black screen when trying to start plasma 5. I am using LM 17, and still the forums for KDE are no help. It tells me that plasmashell and krunner crashed, but it won't even let me send a bug report.
romanyacik
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Thu May 10, 2012 10:23 am

Re: Can I install plasma 5?

Postby rbrick49 on Sun Aug 17, 2014 4:19 am

[quote="romanyacik"]I'm having the same problem with a black screen when trying to start plasma 5. I am using LM 17, and still the forums for KDE are no help. It tells me that plasmashell and krunner crashed, but it won't even let me send a bug report.[/quI got some help from kde but in the end my system was so screwed up from updating neon and getting a power outage at the same time, my mint install was doing odd things also ,the only way I got neon to go from black screen to normal was reinstall linux mint 17 kde then reinstall neon, kde 4 and neon some how got mixed together when the power went off. try looking in xsessions errors and see what you getote]
asrock extreme 4 motherboard,Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz,32 gb ram,asus xonar d2x sound card,g930 headset ,hp 23 inch monitor,external speakers,sda fedora 20 ,sdb opensuse 13.1,sdb data,sdc sabayon 1407,sde linuxmint 17 kde.
rbrick49
Level 1
Level 1
 
Posts: 31
Joined: Wed Oct 05, 2011 6:21 pm


Return to KDE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests