Får upp fel medellande när jag isntallerar uppdateringar!

Swedish Forum

Får upp fel medellande när jag isntallerar uppdateringar!

Postby skarmarn on Wed Apr 07, 2010 7:56 am

Får detta fel medellande hela tiden när jag ska installera uppdateringar har ingen aning om vad det kan vara?
Får även upp att en fil är trasig och jag ska kolla upp den men har ingen aning om hur jag gör. snälla hjälp:D
Kan även inte installera något av dom extra program som finns
E. dpkg avbröts. Du måste manuellt köra "sudo dpkg --configure - a" för att rätta problemet.
E:_cache->open() failed, please report.
skarmarn
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 07, 2010 7:51 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Får upp fel medellande när jag isntallerar uppdateringar

Postby Leffep on Tue Jun 26, 2012 2:05 pm

Hej !
Jag har samma problem, kör kommandot i terminalen så går det fram till 99%, stoppar sedan.
Har du hittat nån lösning...??

Leffe på Åland
Greetings from Aland-Islands (Åland)
Leffep
Level 1
Level 1
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 24, 2012 2:30 pm
Location: Aland-Islands (Åland)

Re: Får upp fel medellande när jag isntallerar uppdateringar

Postby dagon on Tue Jun 26, 2012 3:05 pm

Leffep wrote:Hej !
Jag har samma problem, kör kommandot i terminalen så går det fram till 99%, stoppar sedan.
Har du hittat nån lösning...??

Leffe på Åland

Det är kanske inte samma problem:
http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=47&t=105277&p=598142&hilit=dropbox#p598024
Image
User avatar
dagon
Level 7
Level 7
 
Posts: 1690
Joined: Mon Dec 06, 2010 4:33 am
Location: Kungälv, Sweden

Re: Får upp fel medellande när jag isntallerar uppdateringar

Postby Troken on Wed Jun 27, 2012 12:25 pm

Jo, jag tror det är samma problem. Via den andra tråden får man en länk till en sida på Dropbox som ger lite lösningar, även om jag inte testat allt än. Väldigt konstigt fel...
User avatar
Troken
Level 3
Level 3
 
Posts: 110
Joined: Mon Nov 16, 2009 3:56 am

Re: Får upp fel medellande när jag isntallerar uppdateringar

Postby Troken on Sat Jun 30, 2012 7:08 am

Jag följde alla stegen i den ovanstående länkens instruktion, och kan bekräfta att det funkar. Nu har jag Dropbox och det verkar vara som det ska. Puh!
User avatar
Troken
Level 3
Level 3
 
Posts: 110
Joined: Mon Nov 16, 2009 3:56 am


Return to Svenska (Swedish)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest