Flash ongelmia

Finnish Forums

Flash ongelmia

Postby sfoxxx on Sun Apr 29, 2012 6:38 pm

Missä mättää kun flash imasee koneesta kaikki tehot?? :shock:
Suorittimien käyttötaso hyppää maksimiin välittömästi flashin käynnistyessä.
Vika ilmaantui äskettäin ja aivan yllättäen, ennen toiminut ok.
Käyttis Mint 11 Katya, flashina Adobe.
Jotai vinkkiä, jeesiä, mistä vois johtua...?
sfoxxx
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Sun Apr 29, 2012 6:28 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Flash ongelmia

Postby olle on Wed May 02, 2012 8:20 am

Mitä

Code: Select all
top


näyttää suurimmaksi CPU-rohmuksi ?
olle
Level 3
Level 3
 
Posts: 127
Joined: Thu Oct 08, 2009 12:03 pm
Location: Helsinki, Finland

Re: Flash ongelmia

Postby sfoxxx on Sat May 05, 2012 7:37 am

Selaimen, joka flashia käyttää..?

top - 14:33:35 up 52 min, 2 users, load average: 0.39, 0.46, 0.36
Tasks: 155 total, 3 running, 150 sleeping, 0 stopped, 2 zombie
Cpu(s): 67.4%us, 9.9%sy, 0.0%ni, 22.7%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st
Mem: 1534640k total, 1472876k used, 61764k free, 13032k buffers
Swap: 5858300k total, 256k used, 5858044k free, 416024k cached

PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND
11341 ***** 20 0 965m 594m 21m R 97 39.7 7:33.66 chromium-browse
1800 ***** 20 0 485m 105m 27m R 21 7.1 2:47.54 firefox
729 root 20 0 92988 18m 10m S 16 1.2 1:59.48 Xorg
11153 ***** 20 0 92320 13m 10m S 7 0.9 0:08.75 gnome-terminal
1500 ***** 20 0 60284 11m 7488 S 5 0.8 0:37.50 compiz
1504 ***** 9 -11 158m 5232 3884 S 5 0.3 0:27.64 pulseaudio
11246 ***** 20 0 262m 148m 20m S 2 9.9 0:46.33 chromium-browse
11218 ***** 20 0 324m 57m 24m S 2 3.9 0:38.77 chromium-browse
1611 ***** 20 0 80176 11m 9024 S 1 0.8 0:03.48 wnck-applet
11127 root 20 0 0 0 0 S 1 0.0 0:00.57 kworker/0:0
11215 ***** 20 0 2636 1144 852 R 1 0.1 0:04.04 top
3 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:02.08 ksoftirqd/0
1486 ***** 20 0 155m 12m 9196 S 0 0.8 0:01.50 gnome-settings-
1538 ***** 20 0 89816 14m 10m S 0 1.0 0:03.14 gnome-panel
1539 ***** 20 0 121m 28m 14m S 0 1.9 0:09.46 docky
1803 ***** 20 0 21472 8240 6004 S 0 0.5 0:00.67 bamfdaemon
1883 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.27 kworker/1:0
1 root 20 0 3040 1740 1172 S 0 0.1 0:01.03 init
2 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 kthreadd
6 root RT 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 migration/0
7 root RT 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 migration/1
9 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.50 ksoftirqd/1
11 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 cpuset
12 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 khelper
13 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 netns
15 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 sync_supers
16 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 bdi-default
17 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 kintegrityd
18 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 kblockd
19 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 kacpid
20 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 kacpi_notify
21 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 kacpi_hotplug
22 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 ata_sff
23 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 khubd
24 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 md
26 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 khungtaskd
27 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:01.33 kswapd0
28 root 25 5 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 ksmd
29 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 fsnotify_mark
30 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 aio
31 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 ecryptfs-kthrea
32 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 crypto
36 root 0 -20 0 0 0 S 0 0.0 0:00.00 kthrotld
sfoxxx
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Sun Apr 29, 2012 6:28 pm

Re: Flash ongelmia

Postby olle on Sun May 20, 2012 2:33 pm

Useita 'chromium-browsw'-prosesseja, ja sitten vielä firefox ???
olle
Level 3
Level 3
 
Posts: 127
Joined: Thu Oct 08, 2009 12:03 pm
Location: Helsinki, Finland

Re: Flash ongelmia

Postby sfoxxx on Sun May 20, 2012 6:42 pm

No käytän useampaa eri selainta, ei kai sen pitäis mikään ongelma olla?

Minkäs ihmeen takia tuo chromium tosiaan tuossa listassa kolmeen kertaan :?:
Asennuksessa jotain häikkää? Asennettu suoraan ohjelmistohallinnan kautta..

http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... pausp.png/
sfoxxx
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Sun Apr 29, 2012 6:28 pm

Re: Flash ongelmia

Postby olle on Mon May 21, 2012 9:46 am

Toimii ne tietty, chromium ehkä ajaa uswampia osaprosesseja.

Mutta sitten "Adobe" ? Mista sen asensit ja minkä niminen ?
olle
Level 3
Level 3
 
Posts: 127
Joined: Thu Oct 08, 2009 12:03 pm
Location: Helsinki, Finland


Return to Finnish

Who is online

Users browsing this forum: peqzu and 3 guests