[SOLVED] mintmenu gone after messing w/monitor config/driver

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

[SOLVED] mintmenu gone after messing w/monitor config/driver

Postby vogonpoet on Thu Dec 22, 2011 11:12 am

Running Mint 10 on a Lenovo W520 and running the beta Nvidia drivers. In messing with the monitor config trying to output the video to an external monitor, somehow I now have lost mintmenu. I can run it from the command line and it pops up in a little window and works but I have no idea how to make it run at startup and get installed in the bottom left like it's supposed to. Help?
Last edited by vogonpoet on Mon Mar 19, 2012 10:41 am, edited 2 times in total.
User avatar
vogonpoet
Level 1
Level 1
 
Posts: 47
Joined: Sat Aug 07, 2010 12:29 pm
Location: near Washington, DC

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: mintmenu gone after messing with monitor config/drivers

Postby vogonpoet on Tue Jan 03, 2012 10:11 am

Still missing mintmenu - anyone have any ideas/suggestions?
User avatar
vogonpoet
Level 1
Level 1
 
Posts: 47
Joined: Sat Aug 07, 2010 12:29 pm
Location: near Washington, DC

Re: mintmenu gone after messing with monitor config/drivers

Postby Monsta on Tue Jan 03, 2012 10:25 am

Well, usually it's pretty easy... you can simply right click on your gnome panel, choose "add to panel" item and then select mintMenu from the list.
Monsta
Level 8
Level 8
 
Posts: 2343
Joined: Fri Aug 19, 2011 3:46 am

Re: mintmenu gone after messing with monitor config/drivers

Postby vogonpoet on Thu Jan 05, 2012 10:54 am

Awesome - fixed! Thanks!
User avatar
vogonpoet
Level 1
Level 1
 
Posts: 47
Joined: Sat Aug 07, 2010 12:29 pm
Location: near Washington, DC


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: dafalk, Dirkoir and 13 guests