tp-link wn722n doesnt work well on mint 13

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help

tp-link wn722n doesnt work well on mint 13

Postby Osquillar279 on Thu Feb 28, 2013 12:24 pm

hi guys im using linux mint 13 , i just bought this adapter because it says it was a high gain device , checking i realize that its supported, the system detectes it and i can select it from the network manager but my pc its not gaining speed or nothing , lets say that when i connect to the internet without the adapter i have a 62% of signal, when i use the adpater i got the same and sometimes less than that. The lights of the adapter turns on and the light of the device ticks but thats all.

There is somekind of process to make this device to work well?? my wireless card is an Atheros ar9285 and the chipset of the device is atheros ar9271. Im using the kernel 3.2 , if i upgrade it the device should work??

could you help me with this please?? im kind of new on linux perhaps you should send some commands to put them on the terminal so you could help me easily.
Osquillar279
Level 2
Level 2
 
Posts: 62
Joined: Fri Feb 08, 2013 1:55 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: jia_wei, Pierre and 25 guests