Selecting lines on-click?

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

Selecting lines on-click?

Postby Nickpick on Sat Jul 12, 2008 11:37 am

Hi!

There's a certain difference between the Windows and mint/Ubuntu versions of Firefox: when you click on the URL in Windows the program selects it automatically, i.e. in order to enter a new URL you don't have to delete the line manually. It's not the case in Mint. Is there any known work-around for that? If so, any way to do that in OpenDict as well?

Thanks in advance,

~ Nick
"Critical thinking isn't typically an attribute of human mind..." ~~ Richard Dawkins
Toshiba Satellite A100-691; ATI Mobility Radeon x1400; Intel Centrino CoreDuo T2250
ASUS Eee 1002HA
User avatar
Nickpick
Level 2
Level 2
 
Posts: 58
Joined: Fri Apr 11, 2008 3:25 pm
Location: Europe

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Selecting lines on-click?

Postby proxima_centauri on Sat Jul 12, 2008 12:49 pm

Double-click?
User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
 
Posts: 3976
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: Selecting lines on-click?

Postby Nickpick on Sat Jul 12, 2008 2:12 pm

proxima_centauri wrote:Double-click?


I guess Windows does eventually dumb you down. Thanks. :P
"Critical thinking isn't typically an attribute of human mind..." ~~ Richard Dawkins
Toshiba Satellite A100-691; ATI Mobility Radeon x1400; Intel Centrino CoreDuo T2250
ASUS Eee 1002HA
User avatar
Nickpick
Level 2
Level 2
 
Posts: 58
Joined: Fri Apr 11, 2008 3:25 pm
Location: Europe


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: ElStellino, expat_tony, RobA and 27 guests