Firefox 3.0.1 installation

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

Firefox 3.0.1 installation

Postby wjwheels on Mon Jul 28, 2008 5:38 pm

I downloaded Firefox 3.0.1 but am at a loss on how to install. The instructions say to go to the "Applications" menu and then go to "Add/Remove". I can't even find the "Applications" window. Please help.
Quit your princess!
98% of the world doesn't care about your problems.
The other 2% are happy you have them.
User avatar
wjwheels
Level 1
Level 1
 
Posts: 38
Joined: Fri Feb 08, 2008 4:03 pm
Location: Paradise

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Firefox 3.0.1 installation

Postby merlwiz79 on Mon Jul 28, 2008 5:47 pm

MintUpdate should have installed it for you if you are using Elyssa.
User avatar
merlwiz79
Level 11
Level 11
 
Posts: 3637
Joined: Wed Apr 04, 2007 1:50 pm
Location: Here again :)

Re: Firefox 3.0.1 installation

Postby wjwheels on Mon Jul 28, 2008 5:58 pm

Nah... still using 4.0 Darnya. Do I have to upgrade to Elyssa first?
Quit your princess!
98% of the world doesn't care about your problems.
The other 2% are happy you have them.
User avatar
wjwheels
Level 1
Level 1
 
Posts: 38
Joined: Fri Feb 08, 2008 4:03 pm
Location: Paradise

Re: Firefox 3.0.1 installation

Postby merlwiz79 on Tue Jul 29, 2008 1:46 am

wjwheels wrote:Nah... still using 4.0 Darnya. Do I have to upgrade to Elyssa first?

Firefox 3.0.1 isn't in Daryna.
User avatar
merlwiz79
Level 11
Level 11
 
Posts: 3637
Joined: Wed Apr 04, 2007 1:50 pm
Location: Here again :)

Re: Firefox 3.0.1 installation

Postby sdim on Tue Jul 29, 2008 9:59 am

I'm running Daryna and i've just installed Firefox 3 through Synaptic.
Just type in the Search Box "Firefox" and it'll just show.
From then on,it's easy to install it.Just click on "apply" and you're done.
MB:MSI 770 C-45 / HD1:500 GB-->Windows / HD2:320 GB-->Mint 17 Cinnamon
CPU:AMD X4 640 3.00 GHz / RAM:4.0 GB / VGA: NVidia GeForce GT630
User avatar
sdim
Level 3
Level 3
 
Posts: 147
Joined: Fri Mar 21, 2008 6:19 pm


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], eanfrid, niowluka, qbektrix and 28 guests