error at the starting of kde

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help

error at the starting of kde

Postby EricRG on Thu Jul 31, 2008 3:15 pm

Hello,

I use Linux-Mint KDE CE (installed)

I have this error when the system starts : "impossible de monter le périphérique : Device not found" (I'm french)

== impossible to mount the peripheric device : not found

nothing special is connected to the computer.
only a usb mouse which works

A part from that, it works without any (other) problem .

:?: thanks
EricRG
Level 1
Level 1
 
Posts: 7
Joined: Wed Dec 26, 2007 7:23 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: error at the starting of kde

Postby rbanavara on Fri Aug 01, 2008 4:21 pm

try dmesg and go through the o/p (you can pipe the o/p to a pager like less & search for the error string). You should be able to get more details about what it was doing when it encountered the error. That may help to get details.
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it -Husse
User avatar
rbanavara
Level 4
Level 4
 
Posts: 233
Joined: Mon Jun 02, 2008 9:07 am


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], boy&hisdogs and 31 guests