How do I setup DSL broadband?

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help

How do I setup DSL broadband?

Postby jacatone on Mon Sep 01, 2008 4:37 pm

I'm running LM4 main. Haven't a clue how to configure DSL, once the modem is plugged into my computer. It comes with a software CD, but it's for Windows and the provider (Verizon) won't support Linux. Any advice would be appreciated. Thanks.
jacatone
Level 4
Level 4
 
Posts: 253
Joined: Fri Apr 18, 2008 5:23 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: How do I setup DSL broadband?

Postby lakehousetech on Mon Sep 01, 2008 9:51 pm

The DSL modem should be set up to lease an IP address automatically. Have you had any luck connecting?
Wherever you go, there you are... - Buckaroo Banzai
http://www.lakehousetech.com
- Mint Debian
User avatar
lakehousetech
Level 4
Level 4
 
Posts: 454
Joined: Wed Nov 07, 2007 3:34 pm
Location: Toronto, ON

Re: How do I setup DSL broadband?

Postby Edward78 on Tue Sep 02, 2008 11:12 am

I have OpenSuSE 10.3 & am on Verizon DSL, it works fine. No setup was needed.
Edward78
Level 1
Level 1
 
Posts: 6
Joined: Mon Sep 01, 2008 4:14 pm


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], slacka and 23 guests