How do I setup DSL broadband?

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

How do I setup DSL broadband?

Postby jacatone on Mon Sep 01, 2008 4:37 pm

I'm running LM4 main. Haven't a clue how to configure DSL, once the modem is plugged into my computer. It comes with a software CD, but it's for Windows and the provider (Verizon) won't support Linux. Any advice would be appreciated. Thanks.
jacatone
Level 4
Level 4
 
Posts: 248
Joined: Fri Apr 18, 2008 5:23 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: How do I setup DSL broadband?

Postby lakehousetech on Mon Sep 01, 2008 9:51 pm

The DSL modem should be set up to lease an IP address automatically. Have you had any luck connecting?
Wherever you go, there you are... - Buckaroo Banzai
http://www.lakehousetech.com
- Mint Debian
User avatar
lakehousetech
Level 4
Level 4
 
Posts: 454
Joined: Wed Nov 07, 2007 3:34 pm
Location: Toronto, ON

Re: How do I setup DSL broadband?

Postby Edward78 on Tue Sep 02, 2008 11:12 am

I have OpenSuSE 10.3 & am on Verizon DSL, it works fine. No setup was needed.
Edward78
Level 1
Level 1
 
Posts: 6
Joined: Mon Sep 01, 2008 4:14 pm


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], noelbeth55 and 27 guests