Unable to post in any forum ...

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help

Unable to post in any forum ...

Postby idoki on Mon Mar 16, 2009 11:44 am

Hello,

I've got a little question (using the main edition Linux Mint 6 on a Compal IFL-90 notebook).

My Problem: I can't post any message in any forum (on any website). In most cases, after a few minutes, a message box proposes to open the index.php in bluefish ;). The same problem with my little blog (running with phpnews): Logging in goes without any problem, but I can't publish news.

Same problem no matter if using Firefox or epiphany.

Any suggestion? :wink:

regards
Olivier


PS: A secondary question: Could anybody tell me how to replace the alt-225 from windows (=ß). I use the azerty keyboard layout, on which ß doesn't exist.

(this is posted from out work, with XP)
idoki
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 16, 2009 11:23 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Unable to post in any forum ...

Postby idoki on Mon Mar 16, 2009 9:36 pm

Hallo again,

I just wanted to say that with the (10 mins ago freshly installed) Opera browser everything works well, but with Firefox or epiphany still not.
idoki
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 16, 2009 11:23 am


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests