Stupid Mode:solved

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

Stupid Mode:solved

Postby addr on Wed May 09, 2007 2:13 pm

In trying a Gnome distro with gnome-ppp I have found out that my ISP connects first time in Stupid Mode (and takes two goes without it)
How do I add............Stupid Mode=1............ to KPPP?
I can't find where to edit it.
Thanks
Last edited by addr on Thu May 10, 2007 7:36 am, edited 1 time in total.
addr
Level 1
Level 1
 
Posts: 45
Joined: Thu Apr 26, 2007 2:17 pm
Location: Brandon. Manitoba

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Stupid Mode

Postby nick on Wed May 09, 2007 2:39 pm

Hi
Have not got dialup now, but always used to have this trouble with early Suse's
it used to in /etc/wvdial.conf, set: Stupid Mode = 1, or in etc/resolv.conf stupid mode=yes

(by memory)
Hope that leads somewhere

Nick
nick
Level 5
Level 5
 
Posts: 686
Joined: Sat Dec 02, 2006 8:04 am

Postby addr on Wed May 09, 2007 5:58 pm

Thanks Nick. I tried them both but no noticeable difference.
Any way I could get gnome-ppp to work on this KDE system?
addr
Level 1
Level 1
 
Posts: 45
Joined: Thu Apr 26, 2007 2:17 pm
Location: Brandon. Manitoba

Stupid Mode

Postby nick on Thu May 10, 2007 3:19 am

Hi
I run Bianca, (gnome) but I immediatly install KDE on it (I dislike Gnome :) ) I just looked in menu, and gnome-ppp comes up OK
There is nothing to stop you running any Gnome application under KDE, but installing it "may" install a lot of Gnome, depending on application
Try it
Nick
nick
Level 5
Level 5
 
Posts: 686
Joined: Sat Dec 02, 2006 8:04 am

Postby nick on Thu May 10, 2007 5:14 am

nick
Level 5
Level 5
 
Posts: 686
Joined: Sat Dec 02, 2006 8:04 am

Postby addr on Thu May 10, 2007 7:33 am

I downloaded gnome-ppp and set Stupid mode....oh man, what a difference!

It probably takes me twenty seconds to get a connection instead of three minutes.

Thanks for all your help
addr
Level 1
Level 1
 
Posts: 45
Joined: Thu Apr 26, 2007 2:17 pm
Location: Brandon. Manitoba


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: colyn, explodingfish, Mute Ant, shwang and 28 guests