xorg.conf doesnt look normal

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

xorg.conf doesnt look normal

Postby NikoPico on Wed Feb 10, 2010 4:04 pm

Hello!

I am trying linux again and so far so good, except for one little (though annoying) problem.
I want my mouse side buttons to work correctly but I can't do it by editing xorg.conf

This is my xorg.conf file:
Code: Select all
Section "Screen"
   Identifier   "Default Screen"
   DefaultDepth   24
EndSection

Section "Module"
   Load   "glx"
EndSection

Section "Device"
   Identifier   "Default Device"
   Driver   "nvidia"
   Option   "NoLogo"   "True"
EndSection

That's really short I think.
So I am wondering where the rest is.

I have tried adding the InputDevice section myself but it doesn't help.

What am I doing wrong?
NikoPico
Level 1
Level 1
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 10, 2010 3:42 pm
Location: Gent, Belgium

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: xorg.conf doesnt look normal

Postby rich_roast on Wed Feb 10, 2010 4:28 pm

AFAIK X no longer needs xorg.conf to start properly since it uses HAL etc. to automatically determine device and screen settings; any entries in an existing xorg.conf merely override defaults, e.g. suppressing nVidia's logo from appearing when X starts.

For the mouse side buttons I managed to get mine working by installing mdetect from the repos using Synaptic.
User avatar
rich_roast
Level 6
Level 6
 
Posts: 1136
Joined: Sat Sep 05, 2009 4:37 pm


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests