localURL avatar

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help

localURL avatar

Postby catweazle on Mon Dec 31, 2007 11:45 am

Can somebody explain the format i need to enter to submit a picture on my pc for avatar ?
http://username... ?
Thanks
catweazle
Level 2
Level 2
 
Posts: 53
Joined: Sat Dec 15, 2007 4:27 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: localURL avatar

Postby cmost on Mon Dec 31, 2007 7:16 pm

What do you mean exactly? If you're talking about creating an avatar for your username, the simplest way is to use the 'About Me' applet. I do know that the stock Daryna installation disables this. It's easy to re-enable, however if you wish. You will need to install Evolution and evolution-data-server. You will also need to edit /usr/share/desktop/gnome-about-me.desktop and remove the line "NoDisplay=true" (or change to false) if it exists. Once you've done that, simply launch 'About Me' by going to Mintmenu --> All --> About me. Click the generic user icon and select a new one of your choice. That's it. There might be an easier way than this, but I don't what what that might be. Good luck.
cmost
Level 4
Level 4
 
Posts: 398
Joined: Tue Sep 18, 2007 7:36 am
Location: Newport, Kentucky

Re: localURL avatar

Postby catweazle on Tue Jan 01, 2008 4:34 am

Thanks for replying cmost. My question was something else.
If you go to the user control panel of the forum and select 'profile' and than 'edit avatar' there is a field with 'local URL' to be supplied with a link to the avatar you want to use for the forum. I do not know the syntax to be used there.

Besides this I checked what you suggested. I had no 'About Me' (also not after installing evolution etc ... and reboot)
Only after updating (mint update) I got it.
catweazle
Level 2
Level 2
 
Posts: 53
Joined: Sat Dec 15, 2007 4:27 am


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 22 guests