Mint 12 RC - mintinstall still shows "not installed" after

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help

Mint 12 RC - mintinstall still shows "not installed" after

Postby craigus on Fri Nov 18, 2011 5:57 am

successful installation. One thing that has always bugged me about mintinstall is that after a package has been successfully installed, mintinstall continues to show "not installed" rather than changing to "installed" with a remove button, until that package is searched for again.

This is counter-intuitive and likely to cause naive users to think that the installation was not successful. In fact, every user I have ever introduced to Mint has commented on this.
craigus
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Sat Jun 18, 2011 5:02 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Mint 12 RC - mintinstall still shows "not installed" aft

Postby remoulder on Fri Nov 18, 2011 2:57 pm

You might want to post this an idea on the community site?
[Edit] your original post and add [SOLVED] once your question is resolved.

“The people are my God” stressing the factor determining man’s destiny lies within man not in anything outside man, and thereby defining man as the dominator and remoulder of the world.
User avatar
remoulder
Level 17
Level 17
 
Posts: 7667
Joined: Fri May 09, 2008 1:14 pm

Software Manager Not Refreshing after install or remove

Postby mintystark on Sat Jan 07, 2012 4:38 am

Why doesn't it automatically refresh after it's done.

Everything works fine, but it is extremely anoying.
The progress bar loads to 100% then back to 0%, but the item still shows as not installed.

I am currently using LMDE with XFCE.
However I noticed the exact same issue with LM 11 XFCE.

On both installations I thought maybe I didn't have the most upto date, so I have run all Updates and upgrades.
I even uninstalled Mintinstall and re-installed it. Still doesn't refresh.
mintystark
Level 1
Level 1
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 07, 2012 4:19 am

Re: Mint 12 RC - mintinstall still shows "not installed" aft

Postby mintystark on Wed May 29, 2013 3:43 am

This has been resolved with the new Software Manager.

Thanks guys.
mintystark
Level 1
Level 1
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 07, 2012 4:19 am


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: Neil Edmond, vl1969 and 23 guests