by inktitan on Wed Sep 22, 2010 3:19 am
Сам ћеш покушати да вам помогне да користите Гоогле Транслате. Ја само говорим енглески па будите стрпљиви са мном ако сам погрешно разумети. Да ли желите да знате како да додате апликације на Линук Минт? То се ради преко Синаптиц менаџера софтвера, или у терминалу са судо апт-гет инсталл. Ово су само уобичајене начине постоје и други. Уколико сте заинтересовани за креирање апликација које можете да покушате геани. Геани је ИДЕ. Ја ћу овај пост испод на енглеском језику тако да имате другу референтну тачку. Неке од команди треба да буде откуцан како сам њих и нисам сигуран како ће то бити преведен. Ако нисам одговарати на ваша питања ћу покушати поново. Надам се да сам био од помоћи.
I wilt try to help you using Google Translate. I only speak English so be patient with me if I misunderstand. Do you want to know how to add applications to Linux Mint? This is done through the Synaptic Package Manager, the Software Manager or in the terminal with sudo apt-get install. These are just the common ways there are others. If you are interested in creating applications you can try geany. Geany is a IDE. I will post this bellow in English so you have a second point of reference. Some of the commands need to be typed how I have them and I am not sure how this will be translated. If I did not answer your questions I will try again. I hope I have been helpful.
Proud hugger of Penguins.
Pentium D 2.8Ghz, 3 GB RAM, 1 GB Nvidia GT 240, Linux Mint Debian
“...not the strongest...survives, nor the most intelligent... It is...the [one] most adaptable to change.”~C.D.
Please do not post new topics in [solved] topics