[SOLVED]"No script in new package" error

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help

[SOLVED]"No script in new package" error

Postby pottzie on Sun Dec 19, 2010 12:48 am

I keep getting "E: /var/cache/apt/archives/mintdesktop_3.2.2_all.deb: there is no script in the new version of the package - giving up' after (continually and repeatedly) trying to get Mint Desktop to update.
Last edited by pottzie on Sun Dec 19, 2010 2:05 pm, edited 1 time in total.
pottzie
Level 2
Level 2
 
Posts: 91
Joined: Mon Feb 22, 2010 12:13 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: "No script in new package" error

Postby willie42 on Sun Dec 19, 2010 1:28 am

https://bugs.launchpad.net/linuxmint/+bug/686746

its a bug.....same thing happens to me when I try to update.
Comptia A+ Certified Technician
Comptia Network + Certified Technician
You can not have Success without Failures.
User avatar
willie42
Level 7
Level 7
 
Posts: 1977
Joined: Tue Jun 22, 2010 7:52 pm
Location: Oak Ridge, TN USA

Re: "No script in new package" error

Postby tdockery97 on Sun Dec 19, 2010 2:13 am

Isn't that the one that is tied in with this: http://blog.linuxmint.com/?p=1595
Image

HP Pavilion 17 Notebook, 8GB DDR3, 2.5GHZ A10-APU, Radeon HD 8650G
User avatar
tdockery97
Level 13
Level 13
 
Posts: 4917
Joined: Sun Jan 10, 2010 8:54 am
Location: Salem, Oregon

Re: "No script in new package" error

Postby willie42 on Sun Dec 19, 2010 2:57 am

Thanks TD I didnt see that. :D
Comptia A+ Certified Technician
Comptia Network + Certified Technician
You can not have Success without Failures.
User avatar
willie42
Level 7
Level 7
 
Posts: 1977
Joined: Tue Jun 22, 2010 7:52 pm
Location: Oak Ridge, TN USA

Re: "No script in new package" error

Postby pottzie on Sun Dec 19, 2010 2:05 pm

That fixed it. Thanks.
pottzie
Level 2
Level 2
 
Posts: 91
Joined: Mon Feb 22, 2010 12:13 pm


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests