LMDE 64bit - no internet connection [working now]

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

LMDE 64bit - no internet connection [working now]

Postby vger7 on Fri Dec 24, 2010 3:12 pm

I'm testing the 64bit and 32bit versions released today. (12-24-2010)
I've had no problems with Mint 10 64bit (running now), nor the LMDE 32 bit.
However the 64bit LMDE does not detect my connection.
Ideas?
Thanx in advance.
Last edited by vger7 on Fri Dec 24, 2010 3:27 pm, edited 1 time in total.
vger7
Level 2
Level 2
 
Posts: 96
Joined: Tue Nov 24, 2009 1:55 am
Location: Third Stone From The Sun

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: LMDE 64bit - no internet connection

Postby defcon on Fri Dec 24, 2010 3:16 pm

Do you use wlan?
User avatar
defcon
Level 3
Level 3
 
Posts: 144
Joined: Sun Oct 17, 2010 11:17 pm
Location: Germany

Re: LMDE 64bit - no internet connection [working now]

Postby vger7 on Fri Dec 24, 2010 3:30 pm

I reload the disk to try and solve the problem.
But now it works! I've done nothing to fix it.
Maybe just a fluke.
I'll delete this thread later, or a moderator can do so now.
Sorry.
But I'm glad all is well!
vger7
Level 2
Level 2
 
Posts: 96
Joined: Tue Nov 24, 2009 1:55 am
Location: Third Stone From The Sun

Re: LMDE 64bit - no internet connection [working now]

Postby defcon on Fri Dec 24, 2010 3:31 pm

No problem.

Merry christmas to you.
User avatar
defcon
Level 3
Level 3
 
Posts: 144
Joined: Sun Oct 17, 2010 11:17 pm
Location: Germany


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: jollyjack and 5 guests