Moderator: lubor

otoman wrote:Co zkusit free hosting? Peníze z reklamy sice nepůjdou programátorům ani jiným tvůrcům Mintu (a ani mě ne), ale aspoň by se vidělo zda to má smysl a nás by to nestálo ani korunu. Jinak co jsem koukal doména linuxmint.cz je obsazená (ovšem trochu ji chybí obsah), takže řešení číslo 2 je zkusit se domluvit s majitelem, jestli by nám část svého prostoru nepropůjčil.

rpet wrote:nejhorsi mozny reseni, ktery vas napadlo: free hosting. kdy uz lidi pochopite, ze kdyz je neco "zadarmo", tak v tom nutne musi byt hacek? jako profesional, kterej denne webhosting resi, o tom ledasco vim...
a za druhy. hosting v cr bych si po svych zkusenostech uz nikdy nevybral - ti skutecne kvalitni jsou na muj vkus dost drazi - na situaci v cr, kdy jim to zakaznici jsou ochotni platit, to samozrejme neplati.
asi by jste se divili, za jak smesny ceny se da cechum udelat program na miru a za par supu. muj dojem je, ze spouste lidi v cr jeste nedocvaklo, ze v pripade netu se zahranicnich profi-hostingu nikdo bat nemusi...

rpet wrote:tak fakt nevim, jestli si ze me delas srandu, nebo to mel byt nejaky test??
jejich minihosting nedovoluje ani jednu z funkci, ktere jsou pro uvazovany projekt docela zasadni (namatkou: budes urcite potrebovat vic mail adres, oni ani nerikaji, kolim ti jich daji, je tam krizek - takze zadnou?? dalsi: databaze, krizek. takze bez databaze?? autorespond, redirecting mailu - krizek. subdomeny, .htaccess, ftp pristupy - krizek...). traffic prosimte vubec neres, neplanujes server typu uloz.to, planujes komunitni web s velmi malym zatizenim (kolik si myslis, ze bude traffic v prvnim roce??)... dalsi vec: to, ze mi nekdo nabidne neco na dva roky zdarma, je sice fajn. otazka ovsem zni, CO BUDE POTOM... nemaj na vyber mezi linux a windows serverem. nemaj SSH. nemaj cPanel....
dalsi vec: ja jsem jeste nevidel v CR hosting, kterej by rekl, ze mel nizsi dostupnost jak 99.99%. je to mozny? ale jo, asi jo. jenze, ono je HROZNE dulezity, jak dlouho bezi monitoring providera... my mame 99.98% a nijak se za to nestydime, protoze celosvetove to dava EXCELLENT rating - fimtu monitorujou od roku 2006.
proste: vetsina zakazniku se diva na to, co je zadarmo. ale nejak je nenapadne se podivat na to, co mit nebudou, pripadne za co budou platit....

otoman wrote:Jo klidně, samozřejmě pokud by se našel někdo ochotný mi pomoci budu jen rád
Jenom by teda bylo dobrý abych věděl co čeští uživatelé Mintu ocení

rpet wrote:@ harvi:
prosimte. to je strasne drahej hosting. kde to zijes??
anyway, kdyby jsi cetl tu diskusi celou, vedel by jsi, ze uz jednou tady probehla nabidka na neomezeny hosting zdarma, se vsim vsudy. a to, co nabizi web support je u nas naprosty standard - az na tu cenu (u nas vyjde unlimited hosting na £1.00 vcetne dph).
nic mene, wiki jede na ubuntu foru, takze ani my, ani ty, asi neuspejeme...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest