Děkuji za odpovědi
O té knize uvažuji, pokud si neporadím sám nebo s pomocí netu, tak si ji určitě pořídím. Zkusil jsem nainstalovat Mint na flashku, házelo mi to podobnou hlášku jako při instalaci na E:, ale poradil jsem si s tím, zkusím to podobně i u instalace na HD, možná v tom byl zakopaný pes.
@volani.webnode.cz, děkuji za linky, obzvlášť ta obnova by se mohla hodit. Snad se do toho časem dostanu
Ještě by mě zajímalo, jak vytvořit "zástupce" pro utility, které se po nainstalování přes Software Managera nezobrazují v nabídce (jak je popsáno
tady. Wine jsem nainstaloval a v nabidce je, ale když jsem zkoušel Tor, tak bohužel nic. V tom tématu radí "reloudnout" pluginy, ale rady se týkají starších verzí Mintu, používám LM12, tady jsem nikde tu možnost nenašel. Nevíte jak na to?
U Toru jsem si pomohl klasickou instalací (ne přes Software Managera) a spusil Tor přes ikonu v adresáři, do kterého jsem Tora rozbalil (úplně stejně jako se to dělá ve Windows), chtěl bych ji zkopírovat do Menu vlevo dole, i do oblíbených aplikací vpravo nahoře-ležatá osmička (omlouvám se za výrazivo, nevím jak se těm nabídkám říká

), přetáhnutím ikony to bohužel nejde. Poradíte jak se přidává do menu a nabídek?
P.S. Tu knížku si určitě koupím, protože se mi začíná Linux líbit čím dál tím víc