Tak a teď ta druhá věc. České stránky linuxmintu mají adresu linux-mint.cz, zatím jsou ale prázdné. V první řadě bude potřeba vybrat na jakém CMS tento web pojede. Já osobně jsem pro WordPress, ovšem, jelikož já netvořím celou komunitu, tak to nechám i na Vás, k tomu ta anketa (předem upozorňuji, že s ostatními CMS nemám zkušenosti a těm, kterým na tom nezáleží bych doporučil nezúčastňovat se ankety). Posléze bych vybral nějakou šablonu, pokud je mezi námi nějaký programátor šablon, tak by mohl minťáckou šablonu napsat a nakreslit, vůbec by mi to nevadilo
Fajn, takže dám reply i na ubuntu forum, aby minťáci používající ubuntu forum o tomto věděli. Až bude vše nachystané, přeloží se základ z linuxmint.com a doplníme web o důležité informace. Určitě bych udělal forum (phpBB?), minimálně na domluvu nějakých akcí nebo tak něco a wiki co se týče výhradně minťáckých vychytávek, jinak odkazovat na ubuntí wiki (pro začátek). No, zbytek dohodneme později. Určitě by nebylo špatné, kdyby se ta část, která se chce toho všeho zúčastnit a přidat ruku k dílu domluvila na nějakém způsobu, jak mezi sebou rychle komunikovat. Že by jsme si dali někdy "sraz" např. na SKYPE a pořešili to tam podrobněji.
Pokud jsem na něco zapoměl (už skoro spím, takže...), tak se klidně zeptejte. Snad je tahle stručná zpráva dostatečná... určitě bych se domluvil na nějaký ten kacálovský srazík, kde si ujasníme více věcí...