Slow to connect to network

Questions about WIFI networks and devices
Forum rules

Slow to connect to network

Postby lm4td on Sat Jun 23, 2012 5:02 pm

Linux Mint 12 connects to the network instantly upon login.

LMDE 201204 takes up to 10 seconds to connect.

Can anyone explain this?

I have the Netgear WNA1100, if that matters.
lm4td
Level 1
Level 1
 
Posts: 14
Joined: Thu May 31, 2012 6:07 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Slow to connect to network

Postby xenopeek on Sun Jun 24, 2012 4:51 am

Same question from OP for LM13: viewtopic.php?f=53&t=105947
Image
User avatar
xenopeek
Level 23
Level 23
 
Posts: 18179
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: Slow to connect to network

Postby lm4td on Sun Jun 24, 2012 10:44 am

xenopeek wrote:Same question from OP for LM13: viewtopic.php?f=53&t=105947


I have the problem with both versions.
lm4td
Level 1
Level 1
 
Posts: 14
Joined: Thu May 31, 2012 6:07 pm

Re: Slow to connect to network

Postby olitask on Sun Jul 08, 2012 6:29 pm

Hello

Same problem with a realtel rtl8191SEvB. About 1 to 2 minute to get connected

I'm new to LMDE, but I never have this problem in ubuntu

Olivier
olitask
Level 1
Level 1
 
Posts: 4
Joined: Sat Jul 07, 2012 6:22 am

Re: Slow to connect to network

Postby lm4td on Fri Jul 13, 2012 4:53 pm

well, I doesn't do it anymore. It's all good.
lm4td
Level 1
Level 1
 
Posts: 14
Joined: Thu May 31, 2012 6:07 pm


Return to Wireless

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests