No Splash :( [SOLVED - sort of]

Forums for the LXDE Edition
Forum rules
Before you post please read this

No Splash :( [SOLVED - sort of]

Postby DaTorbiera on Sun Aug 12, 2012 7:53 am

Hello all,

Just installed Mint on yet another computer on my quest to drive Windows out of my sphere of influence. Mint 12 LXDE this time, on a Inspiron 640 m.

This boots fairly quickly but still, I would like to have something to look at as the computer is doing whatever needs doing before you can actually insert your username. Unfortunately I can not get the nice splash logo to show. I have installed the start-up manager and have tried all available resolutions. This computer's display resolution is 1280x800.

Any suggestions please ?

Many thanks

Michael
Last edited by DaTorbiera on Fri Aug 17, 2012 5:15 am, edited 1 time in total.
DaTorbiera
Level 1
Level 1
 
Posts: 49
Joined: Sat Dec 12, 2009 3:02 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: No Splash :(

Postby xenopeek on Sun Aug 12, 2012 8:22 am

You didn't make clear whether you already followed the step detailed in the release notes for this: http://www.linuxmint.com/rel_maya.php. See the section near the end titled "Black splash screen". Did you take that step?
Forum Rules | IRC Channel Rules
Image
Arch Linux / 64-bit / Gnome Shell
User avatar
xenopeek
Level 21
Level 21
 
Posts: 13679
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: No Splash :(

Postby cwwgateway on Tue Aug 14, 2012 5:46 pm

Will that work with Mint 12?
Dell XPS 15 l502x - Debian Testing 64-bit NetInst Xfce, SolydX 64-bit Debian Testing, SolydK 64-bit SolydXK Testing
Old Gateway Pentium 4 Desktop - Arch Linux 64-bit Xfce and SolydX 32-bit Sid
cwwgateway
Level 5
Level 5
 
Posts: 839
Joined: Fri Nov 11, 2011 10:44 pm

Re: No Splash :(

Postby xenopeek on Tue Aug 14, 2012 5:57 pm

Whoopsie... :oops: No it won't.
Forum Rules | IRC Channel Rules
Image
Arch Linux / 64-bit / Gnome Shell
User avatar
xenopeek
Level 21
Level 21
 
Posts: 13679
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: No Splash :(

Postby DaTorbiera on Fri Aug 17, 2012 5:14 am

Never mind. My "customer" is happy with the new setup and the splash isn't missed.

Personally I wouldn't mind seeing it back in future releases though ! After all, it has always been something one could switch off using Startup manager, right ?

Cheers

Michael
DaTorbiera
Level 1
Level 1
 
Posts: 49
Joined: Sat Dec 12, 2009 3:02 pm


Return to LXDE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests