No sound... this is new!

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read this

No sound... this is new!

Postby userzero on Thu Aug 23, 2012 9:15 pm

Hi All,

I had sound up until yesterday and now nothing. When I reboot I get the following message:

[ 15.801342] sr 5:0:0:0: [sr0] Sense Key : Illegal Request [current]
[ 15.801346] sr 5:0:0:0: [sr0] Add. Sense: Illegal mode for this track
[ 15.801351] sr 5:0:0:0: [sr0] CDB: Read(10): 28 00 00 00 00 21 00 00 01 00
[ 15.801358] end_request: I/O error, dev sr0, sector 132
[ 15.805366] sr 5:0:0:0: [sr0] Result: hostbyte=DID_OK driverbyte=DRIVER_SENSE
[ 15.805369] sr 5:0:0:0: [sr0] Sense Key : Illegal Request [current]
[ 15.805373] sr 5:0:0:0: [sr0] Add. Sense: Illegal mode for this track
[ 15.805377] sr 5:0:0:0: [sr0] CDB: Read(10): 28 00 00 00 00 20 00 00 01 00
[ 15.805385] end_request: I/O error, dev sr0, sector 128

this goes on and on and then boots successfully. Help appreciated. Here is this:

polaris ~ # inxi -SAxc 0
System: Host polaris Kernel 3.2.0-2-amd64 x86_64 (64 bit) Distro Linux Mint Debian Edition
Audio: Card-1 Intel Panther Point High Definition Audio Controller driver snd_hda_intel BusID: 00:1b.0
Card-2 nVidia GF108 High Definition Audio Controller driver snd_hda_intel BusID: 01:00.1
Sound: Advanced Linux Sound Architecture Version 1.0.24


-uid:0
userzero
Level 1
Level 1
 
Posts: 21
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:49 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Sound, Multimedia & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests