[SOLVED] DBus error org.gtk.Private.RemoteVolumeMonitor...

Forums for the Xfce Edition
Forum rules
Before you post please read this

[SOLVED] DBus error org.gtk.Private.RemoteVolumeMonitor...

Postby RytronII on Wed Oct 31, 2012 3:02 pm

Hi.

I get this error.

Code: Select all
Unable to mount pen_drive_name
DBus error org.gtk.Private.RemoteVolumeMonitor.Failed:An operation is already pending

It happens the first time I add a pen drive but if I eject the pen drive and put back in (or even a different pen drive - the error does not show up until the next reboot). I did recently uninstall nautilus and install caja.

I've seen this error else where on forums but not with Xfce.

Any suggestions?

Thanks.
Attachments
Unable to mount <Pen_Drive_Name>.png
Unable to mount <Pen_Drive_Name>.png (16.62 KiB) Viewed 5385 times
Last edited by RytronII on Thu Nov 01, 2012 3:17 pm, edited 1 time in total.
Husse: "Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it."
Image
User avatar
RytronII
Level 3
Level 3
 
Posts: 162
Joined: Wed May 18, 2011 4:46 am
Location: Munster, Ireland

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: DBus error org.gtk.Private.RemoteVolumeMonitor.Failed:An

Postby RytronII on Thu Nov 01, 2012 3:11 pm

I tinkered with the options in Settings >> Removable Drives and Media. I no longer get the error. Check image attached.
Attachments
Removable Drives.png
Removable Drives.png (60.29 KiB) Viewed 5361 times
Husse: "Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it."
Image
User avatar
RytronII
Level 3
Level 3
 
Posts: 162
Joined: Wed May 18, 2011 4:46 am
Location: Munster, Ireland

Re: [SOLVED] DBus error org.gtk.Private.RemoteVolumeMonitor.

Postby mbman88 on Fri Aug 16, 2013 1:51 am

Where do I find this menu or a menu very similar to it in the Cinnamon version of Mint? My PNY encrypted wouldn't mount automatically like it normally does. My harddrive has been screwy recently and I had to fix some files and backup files.. probably messed with settings. So I need to check how Mint is handling this. I managed to unlock and mount it all manually using Disk Utility but I don't want to do that everytime.
mbman88
Level 1
Level 1
 
Posts: 39
Joined: Fri Feb 01, 2013 12:58 am


Return to Xfce

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests