Trouble with the sound

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read how to get help

Trouble with the sound

Postby Neku on Sun Nov 18, 2012 11:24 am

Hi,

I just installed Linux Mint 13 Cnnamon a weeks ago.
The system works perfectly fine but somehow since this morning the sound stops working.
Actually I have no idea, I searched on google and in this forum but that doesn't really helped me.
I deactiveted the output from the graphic card which sometimes seems to be the most commen problem but not mine.

    System: Host: viet-desktop Kernel: 3.2.0-23-generic x86_64 (64 bit, gcc: 4.6.3) Desktop: Gnome Distro: Linux Mint 13 Maya
    Machine: Mobo: ASRock model: N61P-S Bios: American Megatrends version: P1.60 date: 04/09/2009
    CPU: Dual core AMD Athlon 64 X2 6000+ (-MCP-) cache: 2048 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 svm) bmips: 4018.58
    Clock Speeds: 1: 1000.00 MHz 2: 1000.00 MHz
    Graphics: Card: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI RV670PRO [Radeon HD 3850] bus-ID: 02:00.0
    X.Org: 1.11.3 drivers: ati,radeon (unloaded: vesa,fbdev) Resolution: 1920x1080@60.0hz
    GLX Renderer: Gallium 0.4 on AMD RV670 GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.4 Direct Rendering: Yes
    Audio: Card-1: Creative Labs CA0106 Soundblaster driver: snd_ca0106 port: dc00 bus-ID: 01:08.0 Sound: ALSA ver: 1.0.24
    Card-2: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI RV670/680 HDMI Audio [Radeon HD 3690/3800 Series] driver: snd_hda_intel bus-ID: 02:00.1
    Network: Card-1: NVIDIA MCP61 Ethernet driver: forcedeth port: c480 bus-ID: 00:07.0
    IF: eth0 state: down mac: 00:19:66:96:1c:63
    Card-2: AVM Fritz!WLAN N [Atheros AR9001U] driver: carl9170 ver: 1:1.9.4 usb-ID: 057c:8401
    IF: wlan0 state: up mac: 00:1f:3f:0c:2a:25
    Drives: HDD Total Size: 500.1GB (20.9% used) 1: /dev/sda SAMSUNG_HD501LJ 500.1GB
    Partition: ID: / size: 462G used: 98G (23%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 4.29GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
    Sensors: System Temperatures: cpu: 30.0C mobo: N/A gpu: 68.0
    Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info: Processes: 156 Uptime: 42 min Memory: 1005.1/3954.9MB Runlevel: 2 Gcc sys: 4.6.3 Client: Shell inxi: 1.7.33
Neku
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 15, 2012 9:56 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Sound, Multimedia, & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests