[Solved] No sound after control-alt-backspace

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

[Solved] No sound after control-alt-backspace

Postby cevion on Fri Nov 30, 2012 7:27 am

I was running wine which froze and I used control-alt-backspace. The problem is that I no longer have sound. I do however still have sound on the other account. So I probably just need to restart something. Thanks in advance :)
Last edited by cevion on Sat Dec 01, 2012 5:33 pm, edited 1 time in total.
cevion
Level 1
Level 1
 
Posts: 8
Joined: Sun Jan 22, 2012 6:46 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: No sound after control-alt-backspace

Postby cevion on Sat Dec 01, 2012 1:13 pm

I still get sound in wine but for everything else I get no sound. I don't know if it's relevant but I compiled wine.
cevion
Level 1
Level 1
 
Posts: 8
Joined: Sun Jan 22, 2012 6:46 pm

Re: No sound after control-alt-backspace

Postby bigj231 on Sat Dec 01, 2012 2:47 pm

Try restarting pulseaudio. Alt+F2 then:
Code: Select all
pulseaudio -k
Running on a 4-slot toaster @ 60Hz
User avatar
bigj231
Level 5
Level 5
 
Posts: 793
Joined: Fri Feb 26, 2010 10:16 am
Location: Middle of Nowhere

Re: No sound after control-alt-backspace

Postby cevion on Sat Dec 01, 2012 5:32 pm

Thank you! I actually came to write that I solved it by reinstalling wine but your solution will be good to know :D
cevion
Level 1
Level 1
 
Posts: 8
Joined: Sun Jan 22, 2012 6:46 pm


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: tito2013 and 6 guests