HP All In One Printers stopped working in LMDE after update.

Post your update and upgrade related errors here
Forum rules
Before you post please read how to get help

HP All In One Printers stopped working in LMDE after update.

Postby comoncents on Sat Dec 15, 2012 2:34 pm

I am using LMDE latest updated version and had an error problem with my HP All in One 8500 series printers. After installing the network printer I would get the following message... "printer-resolution' has value '(unknown IPP tag)' and cannot be edited."

Tried several different fixes with python-cups versions, etc. to no avail. Then I changed drivers to "hpcups 3.12.6" in the Administration>Printing>Properties for the installed printer. I still get an error message but the print job goes through and prints properly. The scanner function also works as well. Apparently the default driver installed referencing "hpijs" does not function correctly.
comoncents
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Sun Jul 08, 2012 8:39 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: HP All In One Printers stopped working in LMDE after upd

Postby c4uck on Fri Dec 21, 2012 4:25 pm

My printer is a Cannon Pixma 870 with the same error output after UP6 to LMDE system. I tried reinstalling cups due to warning message at boot. Did removal of printer-resolution without success. Printer is still running properly but error message.....

Still looking for resolution. Merry Christmas
c4uck
Level 1
Level 1
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 08, 2011 1:30 am


Return to Update/Upgrade Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests