Mám Mint 12 LXDE na netbooku MSI Wind U210 a mám problém s přihlášením uživatele. Když na přihlašovací obrazovce zadám údaje a odenteruju, tak se objeví černá obrazovka a jsem zpět na přihlašování. Heslo je správně. Když zadám heslo špatně tak černá obrazovka neproblikne.
Tady je výpis z auth.log ohledně posledního pokusu o přihlášení (já v tom teda nevidim žádnej problém
- Code: Select all
Dec 21 16:28:55 smilie-U210 lxdm-binary: pam_unix(lxdm:session): session closed for user root
Dec 21 16:28:55 smilie-U210 polkitd(authority=local): Unregistered Authentication Agent for unix-session:/org/freedesktop/ConsoleKit/Session4 (system bus name :1.61, object path /org/gnome/PolicyKit1/AuthenticationAgent, locale cs_CZ.UTF-8) (disconnected from bus)
Dec 21 16:29:01 smilie-U210 lxdm-binary: pam_succeed_if(lxdm:auth): requirement "user ingroup nopasswdlogin" not met by user "smilie"
Dec 21 16:29:02 smilie-U210 lxdm-binary: pam_unix(lxdm:session): session opened for user smilie by (uid=0)
Dec 21 16:29:02 smilie-U210 lxdm-binary: pam_unix(lxdm:session): session closed for user smilie
Nic nového jsem neinstaloval, pouze Umbrellu pár dní předtím než se to stalo poprvé. Taky žádné aktualizace...